۲۳
۸۶
خانــم

در رابطه با بواسیر و درد های شدید مقعدی در دوران بارداری سوال داشتم؟

سلام خسته نباشید
من هفته 26 بارداری هستم و حدودا یک هفته میشه که درد شدید در ناحیه مقعد دارم طوریکه نشستن و بلند شدن خیلی برام سخت شده و دردش خیلی آزارم میده
یک مقدار بیرون زدگی در ناحیه مقعد هم دارم
قبلا یبوست خیلی شدید داشتم جوری که ممکن بود دو روز یا حتی بیشتر هیچ دفعی نداشته باشم و بعد هم دفع بصورت یبوست حاد بود اما مدتی هست که روزی یکبار دفع رو دارم و مثل قبل یبوست شدید ندارم.دو سه سال پیش چند دفعه بطور پراکنده موقع اجابت مزاج دچار خونریزی میشدم اما خیلی وقت هست که همچین اتفاقی تکرار نشده
الان بشدت از درد در ناحیه مقعد اذیت هستم لطفا بگین برای ازبین رفتن درد چکاری انجام بدم
خیلی ممنون

1 پـاسـخ

بازدید : 239 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران