مامانم درد شدید سینه داره ،آیا سرطان داره و سرطانش بدخیم هست یا خوش خیم؟با دارو رفع میشود یا جراحی لازم دارد؟

سلام ،وقتتون بخیر ،خانم 49 ساله که ماموگرافی گفته در ناحیه فوقانی خارجی برست راست دو ندول W.D به قطر 15 و 10 م م قابل رویت که بیشتر به نفع لنف نود (BI_RADS سه)میباشد و 1 لنف نود در ناحیه اگزیلاری قابل رویت میباشد ...در برست چپ سه لنف نود در ناحیه اگزیلاری قابل رویت میباشد،میکروکلسیفکاسیون تجمع یافته پاتولوژیک نیز قابل رویت نمی‌باشد

در سونوگرافی گفته اکوی بافت فیبروگلندولار در هر دو طرف طبیعی است .برست راست:در محل دو توده مشاهده شده در ماموگرافی دو لنف نود اینترامامیلاری مشهود است (B:2) برست چپ:نیمه داخلی این برست افزایش اکوی چربیخفیف مطرح کننده تغیرات التهابی مشهود است ،یافته‌ای به نفع توده یا کالکشن مشهود نیست ،توده cystik در پارانشیم هر دو برست مشاهده نشد
،اکتازی در مجاری شیری مشاهده نمیشود ،در سونوگرافی به عمل آمده از نسج نرم اگزیلاری دو طرف تصویری به نفع لنفادنوپاتی رویت نگردید

1 پـاسـخ

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص انکولوژي زنان (سرطان) در تهران