حساسیت قرص فیناستراید 1mg؟

با سلام و احترام خدمت شما پزشک عزیز،ضمن تشکر و قدردانی از زحمات شایسته شما پزشکان و مدافعان سلامت،
بنده 38 سال سن دارم،مدت 10 سال است که برای جلوگیری از ریزش موی سر و رشد مجدد موی سرم روزانه یک عدد قرص فیناستراید میخورم ،تحت نظر پزشک دارو میخورم و به زودی تصمیم دارم دارو رو قطع کنم،در طول این سالها هیچ گونه عارضه حساسیت یا آلرژیک از این قرص نداشتم ،2 سال قبل که به کرونا دلتا مبتلا شدم تا حالا مشکل سرفه و خس خس سینه داشتم که تحت پزشک هستم و دارو میخورم،مشکل حدود95% برطرف شده،به غذاهای شور و تند و داغ حساسیت شدید دارم،با توجه به اینکه هیچ عارضه حساسیت یا آلرژی بابت قرص فیناستراید نداشتم آیا به جز عوارض جنسی که در بروشور قرص نوشته شده ممکنه این دارو باعث حساسیت ریه شود ؟؟
ممنون
سپاس

بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران