آیا واکسن کرونا به بچه 9ساله که سابقه حساسیت به واکسن سیاه سرفه داشته است مجاز است؟

سلام وقتی به پسرم واکسن سه گناه زدیم حساسیت نشان داد بیمارستان بستری شد گفتند به واکسن سیاسرفه حساسیت دارد بعد از اون واکسن دوگانه زدیم بعداتا 6سالگی زمستان ها از اسپری آبی رنگ استفاده می کردیم و موقعی هم که سرما میخورد اسپری نارنجی الان 9سالش و مشکلی ندارد و اسپری هم استفاده نمی کند.می خواستم بدونم واکسن کرونا که اخیرا گفتن کودکان بزند لازم است بزند یا مجاز نیست؟ممنونم

1 پـاسـخ

بازدید : 151 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران