۳۰
۸۰
خانــم

آزمایش الایزا برای هپاتیتc؟

سلام وقت بخیر.من پرستار هستم.خون یک مددجوی ذهنی روی انگشتم ریخت در حالیکه زیر ناخنم با برخورد ورق قرص زخم شده بود.اون مددجو رو آزمایش گرفتیم و هپاتیت سی داشت.
بعد از شش هفته،هشت هفته و دوازده هفته آزمایشhcv ab دادم که هر سه منفی شد.
ولی پزشکی به من گفت که تنها راه تشخیص هپاتیت سی pcrهست و الایزا در هپاتیت سی ارزشی نداره.
من باردار هستم و خیلی نگرانم.باوجودیکه دوازده هفته گذشته و تستم منفی شد ولی بااین حرف نگران شدم

بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران