آیا CRT پنج میلی‌گرم در آزمایش خون همراه با علایم بیماری نیاز به بررسی جدی‌تر دارد؟

با سلام
با علایم ضعف کلی بدن، تهوع، سفید شدن بدن، لرز و... به پزشک مراجعه کردم تشخیص حمله عصبی داده شد اما گفتن برای احتیاط از اینکه به دلیل وجود التهاب یا ورود یک میکروب خارجی این علایم به وجود نیامده باشه آزمایش بدید، آزمایش خونم مقدار گلبول سفید رو در حد بسیار کمی بیشتر از معمول نشون داد و CRT رو هم 5 میلی گرم در لیتر نشون داد. پزشکان آزمایش رو طبیعی دونستن با این حال با اینکه بیش از یک ماهه تحت درمان روانپزشک هستم حالت طبیعی ندارم و اکثر مواقع سردمه و سرگیجه و خواب‌آلودگی دارم. سوالم اینه آیا این علایم کوچک در آزمایش خون نشانه بیماری یا التهاب نیست؟ و آیا لازم نیست آزمایشم رو تکرار کنم یا آزمایش تشخیصی دیگری بدم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 120 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران