مصرف قرص ویتامین d باعث رشد قد شده در حالی که رشد قد من مدت هاست متوقف شده؟

سلام من 22 سالمه به دلیل کرونا به ندرت از منزل بیرون میرم علائم کمبود ویتامین d مشاهده کردم خستگی خیلی زیاد و صورت پف کرده و احساس سنگینی و تورم در پاها به همین دلیل شروع به مصرف قرص ویتامین d کردم یک 50000 و از هفته بعدش قرص health aid روزانه 1000 واحدی مصرف کردم حدودا 17 روز ، من خیلی وقته رشد قدیم متوقف شده اما الان اطرافیانم متوجه رشد خیلی کوچک ولی ملموس قدم شده اند أین رشد غیر طبیعی نگران کننده است؟

بازدید : 99 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران