۱۷
۸۸
آقــا

معرفی قرص های لاغری؟

سلام حالتون خوبه ببخشید
من 98 کیلو بودم با رژیم ک خودم انتخاب کردم رسیدم 84 کیلو ولی ورزش یا چیز خاصی انجام نمی دادم
بعدش ک رفتم باشگاه همان رژیم را نگه داشتم رسیدم 88 کیلو 4 کیلو اضافه کردم نمیدونم مشکل چیه رژیم دارم ورزشم میکنم میخواستم ببینم قرص لاغری بدون عوارض نام ببرید ممنون میشم

1 پـاسـخ

  • با سلام
    همه ی قرص های لاغری عوارض جبران ناپذیری رو به جا میذاره..
    داشتن برنامه غذایی مناسب به همراه ورزش مداوم باعث سلامتی و تناسب اندام میشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 425 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران