٤٤
٦٢
خانــم

حملات پانیك بعد از خوردن قرص ویتامین دی؟

باسلام ویتامین دی من در آزمایش عدد  8  میباشد دكتر بهم قرص ویتامین   50 هزار واحد داد كه هفته ای یكبار مصرف كنم ولی با مصرف یك عدد از آن دچار اضطراب و حملات پانیك شدم كه مجبور به خوردن قرص ضد اضطراب شدم پیش دكتر تغذیه رفتم گفت در كشور خارج دادن ویتامین با این دوز بالا قدغنه و خوردن آن فایده ای نداره فقط روزی نیم ساعت آفتاب و هفته ای دوبار غذا دریایی برای ویتامین دی بدن كافیه با توجه به اینكه هیچ مشكل بالینی بابت كمبود ویتامین دی ندارم فقط در آزمایش این كمبود مشخص شده آیا لازمه حتما قرص مصرف كنم ؟ ممكنه بدن من نیازی به ویتامین دی اضافی نداشته باشه و واكنش نشان میده

5 پـاسـخ

  • با سلام
    با ميزان موجود سطح ويتامين D در شما تجويز پزشک معالج شما صحيح بوده و با خوردن ويتامين ِD قاعدتا نبايد حمله پانيک صورت گيرد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلامبا توجه به نتيجه آزمايش شما با فقر ويتامين د مواجه هستيد و به هيچ وجه با دريافت مواد غذايي جبران نمي شود. لذا ناچار به تزريق ويتامين د 300/000 هر ماه 1 عدد براي 2 ماه و يا دريافت کپسول 50000 حداقل هفته اي يک عدد براي 2 ماه و سپس هر 15 روز 1 عدد تا آزمايش بعدي هستيد.
    بعيد مي دانم که واکنش پانيک با دريافت آن مرتبط باشد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام . با توجه به ميزان بسيار کم ويتامين د شما، تجويز پزشکتان درست ميباشد و اين ميزان کمبود به هيچ وجه با رژيم غذايي تصحيح نمي شود
    حمله پانيک هم زمان با مصرف دارو شده و ربطي به مصرف دارو ندارد. در صورت داشتن علائم اصطرابي و تکرار حمله پانيک به روانپزشک مراجعه کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام.ميزان طبيعي ويتامين D بين 30 تا 50 طبيعي هست.حتي با نداشتن علايم باليني حتما و حتما بايد مکمل استفاده کنين.(ابتلا به ام اس ، پوکي استخوان و ..از کمبود ويتامينD ممکن هست. )در معرض نور آفتاب قرار گرفتن کمبود ويتامين را جبران نميکنه و تنها نياز روزانه بدن رو تامين خواهد کرد.ويتامين D رو به صورت سافت ژل با دوز 50000 هفته اي يک عدد تا هشت هفته بايد مصرف کنين.در صورت نشان دادن عوارض هفته اي يک بار آمپولش رو بزنين.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • در کشور ما به دليل حجاب و استفاده از کرم هاي ضد آفتاب در خانم ها تماس نور خورشيد با پوست بسيار کم است که باعث ساخته نشدن ويتامين D در بدن خانم ها ميباشد به صورتي که بيش از 80 درصد خانم هاي ايراني دچار کمبود ويتامين D هستند ،يکي از عوارض کمبود ويتامين D در خانم ها اختلالات افسردگي و عصبي و فشار هاي روحي و رواني ميباشد که بهتر است براي درمان ويتامين D به صورت خوراکي با دوز متعادل روزانه مصرف شود همچنين کمبود ويتامين D باعث جذب نشدن کلسيم نيز ميشود و خانم ها را در سنين بالا تر با مشکلات استخواني و مفصلي روبه رو ميکند،از آنجايي که منابع غذايي ما از لحاظ تامين ويتامين D فقير است بهتر است مکمل روزانه اين ويتامين به صورت روزانه مصرف شود و يا هر روز بين يک ربع الي 20 دقيقه در معرض نور مستقيم خورشيد قرار بگيرند ،در ضمن بهتر است خوردن اين ويتامين با فاصله زماني دو الي سه ساعت با داروهاي ديگر مصرف شود تا تداخل دارويي ايجاد نشود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 685 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص تغذيه در تهران