۲۱
۸۶
آقــا

مشکوک به ام اس هستم؟

سلام خدمت پزشکان محترم
من پسری هستم 21 ساله
چند ماه پیش بیضه درد شدم که بعد یه هفته خوب شد
بعد رفتم استخر دولا شدم شلوارم رو دربیارم که انگار چیزی تو کمرم جا به جا شد و کمر درد شدم که نمیتونستم تکون بخورم که بعد سه هفته کم کم خوب شد البته دو روز قبلش فشار زیادی اومده بود بع کمرم
حالا کمی استخوان لگنم درد میکنه خیلی کم گاهی اوقات
از وقتی توی نت بابت ام اس خوندم فکر میکنم ام اس دارم و از موقع خوندن مطالب حس میکنم بینایی ام تار میشه وقتی پلک میزنم باز خوب میشه یا مثلا دست چپم بی حس میشه
در روز مثلا پنج شش بار اما خفیف و هربار مثلا دو دقیقه
تا قبل خوندن علائم‌ام اس مشکلی نداشتم از وقتی اون هارو خوندم این احساس هارو دارم
هروقت بهش فکر میکنم این حالت میشم
ادم زودرنجی هم هستم
اما شدیدا استرس دارم که نکنه ام اس دارم
دیشب قلیان کشیدم و بعدش تا یک ساعت سرگیجه خفیف و احساس سنگینی سر داشتم
تو فامیل ام اسی نداشتیم
میشه راهنماییم کنید؟
من خیلی استرس دارم
ممنون

بازدید : 220 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران