مشکوک به آلزایمر؟

سلام
من 20سالمه و سه سال هست مشکل در تکلم پیدا کردم به طوری که در حین مکالمه بعضی از کلمات رو اصلا نمی تونم به یاد بیارم و استفاده بکنم و در تلفظ کلمات هم همینطور وقتی اسم یک فامیل رو می‌خوام بگم زبونم گیر می‌کنه و پس از سه بار تلفظ میتونم بگم.به این خاطر به آلزایمر مشکوکم که پدر بزرگم از آلزایمر مردن ولی پدر خودم نشانه ای ندارند با این که 60سالشه.
والبته من ذهن قوی دارم و همیشه شاگرد اول مدرسه بودم.ممنون که پاسخ می دهید.

1 پـاسـخ

بازدید : 136 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران