مشکوک به بیماریms؟

دختری 20ساله هستم.
مدت 5سال هست که از یبوست رنج میبرم و باید کنترل شدید روی رژیم غذایی داشته باشم که یبوستم برطرف بشه...که گاهی با همان کنترل برطرف نمیشه.
مدت 2سال  هست که از بی اختیاری و تخلیه ی ناگهانی ادرار موقع عطسه و خندیدن رنج  میبرم...که تازگی ها شدید تر شده و تقریبا هر روزی 2،3بار خودمو خیس میکنم.
به مدت یک ماه شده که دست وپا هام بی رمق شده و حتی موقع غذا خوردن کباب سفت رو مشکل تیکه میکنم.
یا حتی موقع نوشتن خیلی زود خسته میشم و شل و بی حال مینویسم و نمیتونم خودکار رو روی ورق فشار بدم.  دست و پاهام در صورت  مدتی بی حرکت بودن یا تحت فشار بودن دچار سوزش همراه با سوزن سوزن شدن میشه.
 توی زندگیم استرس و اضطراب از بچگی تا الان خیلی داشتم.
آیا میتونه این علائم مربوط به بیماری ام اس باشه؟
خیلی نگرانم خواهش میکنم جواب بدید دکتر

1 پـاسـخ

بازدید : 399 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران