مشکل استخوانی در پیشانی؟

سلام خدمت شما عزیزمان
من در قسمت پیشانی زیر موهای پیشانی یک دانه شکل استخوانی دارم که برام عذاب ه که چطور حل بشه و از بین بره به اندازه یک نخوده
بعضا که این مشکل رو نداشتم بعد از یک یا دو بار ضربه شدیدی که در این قسمت پیشانی ام با یک شی اهنی داشتم بسیار درد کرد و من بعد از مدتی بی خیال شدم تا که به مرور زمان دیدم که یک دانه مانند همان قسمت روی پیشانی ایجاد شده من گفتم شاید خوب بشه اما به مرور زمان بزرگ شده و کم کم این دانه مانند مثل استخوان سفت شد و الان از بین نرفته ، دو دکتر متفاوت رفتم گفتن تو عکس چیزی مشخص نیست و معلوم نمی شه ، یکی از اون دکتر ها گفت بهش دست نزن روش میوه بگذار خوب میشه اگر عملیات کنی شاید دوباره بزرگ بشه البته بدون عکس گفت و فقط به دانه دست زد ، اون یکی گفت عملیات می کنم اما شاید دوباره رشد کنه شاید نکنه، اما دست نزنید بهتره البته فقط از روی عکس گفت ، یک قرص داد گفت این قرص روند رشد اش رو کند میکنم اگر استخوان اضافه باشه
من برام دغدغه ذهنی شده که از یک طرف می گم عملیات کنم که این وضعیت رو دوست ندارم
ازطرف میم سرطان نباشه بدتر بشه
اگر بزرگواری من رو راهنمایی کنه به یکار راه حل خوب و یک دکتر خوب
همیشه دعا گویشان خواهم بود
ببخشید که زیاد پر حرفی کردم
از راهنمایی تان پیشاپیش تشکر

بازدید : 21 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران