مشکل مفصل لگنی؟

سلام خسته نباشد من 27 سالمه و مفصل لگنی از دوران نوزادی از جا در اومده و پام حدود 2 سانت از دیگری کوتاه تر میباشد ک این امر باعث شده حالت طبیعی حرکت نکنم ی کم رنگش دارم آیا با عمل درمان میشه با تشکر

1 پـاسـخ

  • سلام مشکلات استخواني و مفصلي بعد از در رفتگي مادر زادي لگن که در سنين بزرگسالي باقي ميماند خيلي متعدد و متنوع هستند در نتيجه پاسخ دقيق به سوال شما بدون بررسي ظاهري و راديولوژيک امکان پذير نيست اما بطور کل خوشبختانه بيشتر اين مشکلات و لنگش ها چه با جراحي و چه بدون آن تا حد زيادي قابل درمان هستند.
    در ضمن بنظر نميرسد که مشکلات شما مربوط به دو سانت اختلاف طول دو اندام تحتاني شما باشد چون معمولا يکي دو سانت کوتاهي مسئله زيادي ايجاد نميکند احتمالا مشکل در خود مفصل است که بدليل دررفتگي طولاني مدت تغيير شکل داده. معاينه شما و ديدن عکسهاي راديولوژي الزامي است

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 441 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص ارتوپد - جراح استخوان در تهران