۳۴
۶۸
خانــم

خلط طولانی مدت؟

سلام من 45 روز پیش یکم گلو درد و گوش درد داشتم و بین کتفم یخ میکرد و گاهی درد دارم شربت دیفن هیدرامین ی قاشق خوردم خوب شد ولی از استرس کرونا پیش دکتر عمومی رفتم گفتن همون شربت را بخور با قرص ناپروکسن بعدش خلط سفید زیاد داشتم بعد ده روز با خوندن مطالب کرونا ک گفته بودن از روز دهم ریه درگیر میشه با استرس خوابیدم و فرداش تمام زبون و گلوم آفت زد و احساس سنگینی در سینه میکردم و شب ها انگار چیزی در گلوم گیر کرده ب پشتم ضربه میزدم تا خلط جدا شه،وسط ریه ام سوز میزد،باز رفتم دکتر بهم آزیتروماسین دادن با شربت گل بنفشه و روتالین و گفتن سوزش از معده است تا ازیترو میخوردم خوب بود خلط نداشتم ولی تا تموم شد دوباره خلط و سوزش وسط سینه و گاهی سنگینی در سینه داشتم باز رفتم دکتر صدای ریه را گوش داد و گفت مشکلی نداره دو دوره آزیترومایسین داد با شربت گل بنفشه و گفتن عفونت سینوست میریزه تو سینه و استرسم زیاد داری و گفتن احتمالا کرونا بوده،باز ی برگه ازیترومایسین تموم شد خلط ها هم شروع شده ولی خیلی کمتر.الان من بشدت استرس دارم و نمیدونم واقعا سنگینی قفسه سینه از مریضیه یا از استرس
تو این وضع هم میترسم برم سی تی ریه بدم.تو را خدا کمکم کنید شبا با ترس از خواب میپرم
34 سالمه

2 پـاسـخ

بازدید : 161 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران