سرفه طولانی؟

سلام خسته نباشید و سال نو مبارک
من حدودا از هفته دوم اسفند سرفه هام شروع شده و همچنان ادامه داره مشکل تب و بدن درد نداشتم و شربت سرفه و داروهای گیاهی مصرف کردم و بوخور گرم هم انجام دادم. تو این مدت ولی سرفه هام بطور کامل قطع نشده 1 روز خوبم و دباره روز بعد سرفه هام شروع میشه موقع سرفه در قفسه سینه درد و چرک احساس میکنم
آیا ممکن هست دلیل سرفه هام عفونت ریه باشه برای برطرف شدن سرفه هام باید چکاری انجام بدم؟
در تمام مدت شاید 2 یا سه بار برای خرید بیرون خونه رفتم و کلیه نکات بهداشتی رو رعایت کردم
آیا ممکن هست بخاطر مسمویت مواد شوینده و الکل باشه؟

2 پـاسـخ

بازدید : 230 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران