داشتن سنگ صفرا به اندازه 12میلیمتر و انجام آزمایش خون مرتبط با آن و و عدد نزدیک به 758انزیم امیلازدر این خصوص و بی حسی در قسمت بالای شکم و گاهی درد شدید و بی حالی نهایت تهوع شدید و ارجاع به بیمارستان؟

با سلام و عرض ادب و خدا قوت و سپاس فراوان
از اوایل دی ماه سال 99به طور اتفاقی قسمت بالای شکم من بی حس شد و بعد از 10دقیقه شدید درد گرفت که منجر به تهوع بسیار شدید و پی در پی و به بیمارستان مراجعه کردم پس از چند روز مجدد به این وضع دچار شدم و دوباره به بیمارستان رفتم در عرض یک هفته همان درد البته نه شدید اما به قسمت سینه بالای قلبم بسیار فشار می آورد طوری که نمی توانستم حرکت کنم به پیش متخصص داخلی رفتم پس از معاینه گفت احتمالا دنده ها سرما خورده اما یک آزمایش خون برام نوشت و نتیجه آزمایش این بود که آنزیم امیلاز758بود ایشان گفتن حتما باید سونوگرافی بدهم چون این نشان دهنده سنگ صفرا است و ممکن است مشکل ساز شود به خصوص اگر به سمت دهانه معده یا.. حرکت کند پس از سونوگرافی به شکر خدا تمام آیتم های مربوط به گوارش نرمال و طبیعی بودن به غیر از صفرا که داری سنگ های بودند که دکتر سونوگرافی گفت بزرگترین را می نویسم که12میلی متر است ، از همان روزهای اولیه که درد و حالت تهوع گرفتم الان تقریبا مدت شش ماه هست که دونه ای سفید متمایل به زرد که اندازه نصف عدس یا کمتر هست ابتدا در محدوده گلو می چسبد و بعد از کمی اذیت کردن یا خودش کنده می شود یا به کمک دست خود آن را می کنم ، از طرفی الان نزدیک به دوماه هم هست که نمی دانم به چه دلیلی دائم خلط پشت گلو دارم
لازم به ذکر است که الان چند سال هست که هر روز صبح ناشتا یک استکان اب گرم با عسل و لیمو مصرف می کنم ، از آب نمک قرقره کردن، بارهنگ هفته ای دوبار ، نبات داخل آبگرم با کمی عرق نعنا هفته ای یک یا دوبار ، و مدتی هم هست که از دوسین نصف قاشق مربا خوری در روز مصرف می کنم
ممنون می شوم که مرا راهنمایی کنید که انشالله نیاز به عمل نداشته باشد لازم به ذکر است که تا الان تقریبا به دلایل بارداری و زایمان ، و یک بار هم سقط و یکبار هم عمل شقاق و هموروئید شش بار بیهوش شدم که دوباره از آن ماده بی حسی حین عمل استفاده شد که در زایمان اولم بی حسی نتیجه نداد و بی هوشی کاملم کردند که به علت اینکه در جای مناسب تزریق نشد پس از mri ,طبق نظر متخصص ستون فقرات در سال 90عصب چهار و پنج آسیب دیده و شدیدا به اندازه کمتر از نوک سوزن نقطه ای از کمرم چنان درد شدید می گیرد که گاهی چند روز زمین گیرم می کند برای همین دوست ندارم عمل کنم و مجدد قسمتی از بدن دوباره آسیب ببیند
البته حتما حضوری برای درمان هم میام اما الان با توجه به شرایط کرونایی و داشتن فرزند ان خردسال ، و حجم کار ، و زندگی در یک استان دیگر زمان مراجعه را به شرایط بهتر از نظر اطمینان سلامت برای فرزندان خود موکول کردم
قبلا از همکاری شما دکتر بزرگوار، و پاسخگویی شما کمال سپاس را دارم و از خداوند برای شما سلامتی و عاقبت به خیری را خواستارم
در پناه حق و ممنون

بازدید : 129 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران