۳۲
۵۲
خانــم

میوم سابسروزال همراه با درد شدید در ناحیه ی پهلوی راست؟

با سلام
خانمی 32 ساله هستم که در اواخر بارداری اولم پزشک متخصص با احتمال فیبروم در قسمت بالایی رحم درخواست سونوگرافی برایم داد و در سونوگرافی یک میوم به ابعاد40میلیمتر مشخص شد که بعد از زایمان کوچکتر شد.بعد از زایمان دومم این میوم که بزرگتر شده بود دیگر کوچک نشد و حالا که حدود 5 سال از آن زمان گذشته به دلیل درد شدید در پهلوی راست و علائم شبیه سنگ کلیه پس از انجام سونو و سی تی اسکن و عدم مشاهده ی سنگ در کلیه پزشک متخصص کلیه احتمال داد درد به خاطر بزرگ شدن میوم و ایجاد فشار روی کلیه ها می باشد. ابعاد میوم116*106*90 میلی متر می باشد.و پزشک تشخیص جراحی داد.آیا این مشکل درمانی در طب سنتی ندارد؟
خواهشمندم هر چه سریعتر پاسخ پرسشم را بدهید زیرا تحمل این درد بسیار سخت است.با تشکر.

1 پـاسـخ

بازدید : 604 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران