هموروئید و خونریزی شدید؟

سلام
من 31 سالمه و از بچگی هموروئید داشتم و تا الان پیش پزشک نرفتم به خاطر خجالت و مسائل دیگه. اوایل در مدفوئم خونریزی هم داشتم ولی کم کم خوب شد چند ماه پیش ورم اطراف مقعدم بیشتر شده بود که با وازلین تونستم کوچیکش کنم عذر میخوام که اینو میگم ولی امشب اسهال داشتم رفتم دیدم اسهال نیست انگار مدفوع و خون باهم قاطی بود و خیلی زیاد بود و فکر میکنم رنگش روشن بوده ولی اصلا دردی نداشتم فقط احساس سوزش خفیف پایین مقعد داشتم و زود این سوزش تموم شد.
لطفا بهم بگین تا زمانی که بتونم خودمو برای رفتن به پزشک آماده کنم برای پیش گیری باید چه کار کنم و همچنین بهم بگین اگه به پزشک مراجعه کنم چقدر برای درمانش برام هزینه میشه؟ لطفا حدودی بگین چون واقعا پول زیادی ندارم و میخوام قبلش پول رو آماده کنم. چند میلیون میشه؟ نیاز به عمل جراحیه؟
لطفا بگین چه دارویی مصرف کنم.

بازدید : 78 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران