۲۶
۴۸
خانــم

خونریزی مزمن روده بزرگ؟

سلام خسته نباشید من خونریزی مزمن روده بزرگ دارم چندجایی دکتر رفتم گفتن نیاز ب عمل داره .میخواستم بدونم شما کدوم بیمارستان جراحی انجام میدید؟ با تشکر ک وقت میزارید

1 پـاسـخ

  • سلام.خونريزي روده بزرگ،کولونوسکوپي انجام داده ايد يا منظورتان خونريزي با منشا بواسير يا شقاق يا پوليپ ميباشد.علت دقيق خونريزي بايد مشخص باشد ومحل ان نيز مشخص باشد.زيرا هرکدام اعمال جراحي خاص خودش را دارد.درهرحال همراه مدارک وازمايش ميتوانيد همه روزه به مطب اينجانب دراهواز کيانپارس خ 4 شرقي مجتمع پاستور مراجعه نماييد.عمل جراحي دربيمارستان اپادانا انجام ميشود.دکتر چهرازي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 244 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران