بزرگی سینه؟

سلام من اقا 26 سال متاها هستم و تالاسمی دارم.....من از بزرگی بیش ازحد سینه برخوردارم لطفا کمکم کنید چیکارکنم

2 پـاسـخ

  • درود.تالاسمي مينور داريد يا ماژور؟اگر مينور هستيد ميتوان با جراحي سينه ها را کوچک کرد.اگر ساکن اهواز يا خوزستان هستيد ميتوانيد جهت ويزيت به مطب مراجعه نماييد.دکتر چهرازي

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام. بزرگي سينه در اقايون دلايل مختلفي ميتونه داشته باشه از جمله داروهاي مختلف و مشکلات کبدي کليوي و... بايد بررسي کامل غددي براتون انجام بشه و اگر علت يافت شد، درمان انجام بشه. درصورت عدم پاسخ پس از اصلاح عامل موثر، براي ژنيکوماستي، ميتوان جراحي يا ساکشن جهت کوچک کردن سينه انجام داد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 494 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران