۶۰
خانــم

درد شدید دندان در اثر عصب کشی نادرست؟

سلام.خسته نباشین.آقای دکتر من دوتا از دندونامو عصب کشی کردم و الان چند ماه ازش گذشته ولی خوب نشده میخواستم بدونم شما میتونین راهنمایی کنید.هر روز آنتی بیوتیک میخورم که عفونت نکنه ..

1 پـاسـخ

  • سلام وقت بخير در ابتدا بايد مطمئن شويد که درد از دندانهاي مذکور هست يا خير ممکن است دندان هاي کناري در حال حاضر دچار پوسيدگي شده باشند و به اشتباه تصور کنيد درد از دندان هاي مذکور هست در صورتي که درد از اين دندان ها باشد بايد حتما گرافي اخذ شود و در صورتي که مشکل مربوط به اين دندان ها باشد بايد درمان مجدد ريشه انجام گردد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 74 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران