عصب کشی دندان چهار کاناله؟

سلام من لثه هام سیاه شده
و دندونام زرد الان دو سه تا دندون آخریم خرابه میخواستم بدونم هزینه عصب کشی با جرم گیری لثه ها و دندونا چقدر میشه ؟؟؟

2 پـاسـخ

  • سلام
    جرمگيري بستگي به ميزان جرم،به جرمگيري بالاي لثه و زير لثه تقسيم ميشود،گاهي نياز به کورتاژ لثه و حتي جراحي لثه نيز هست،که هر يک بسته به تعرفه دولتي يا خصوصي متغير است،در کل هزينه جرمگيري بالاي 150تومان ميباشد.هزينه عصب کشي و ترميم دندانهاي خلفي نيز متفاوت است،و معمولا 500تومان به بالاست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • سلام
    جرمگيري بستگي به ميزان جرم،به جرمگيري بالاي لثه و زير لثه تقسيم ميشود،گاهي نياز به کورتاژ لثه و حتي جراحي لثه نيز هست،که هر يک بسته به تعرفه دولتي يا خصوصي متغير است،در کل هزينه جرمگيري بالاي 150تومان ميباشد.هزينه عصب کشي و ترميم دندانهاي خلفي نيز متفاوت است،و معمولا 500تومان به بالاست.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 832 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران