مشاهده زردی روی دندان حتی بعد از جرم گیری؟

سلام خدمت شما

بنده مدت یک ماهی است که جرم گیری انجام دادم و مرتب مسواک به شکل صحیح و مدت 5 دقیقه استفاده میکنم ولی با توجه به این که جرم گیری کرده ام و حتی بروساژ هم برای من انجام شد زمانیکه از دندانهایم به کمک گوشی عکس میگیریم لکه های زرد رنگ مشاهده میشود که بیشتر به انتهای دندان و نزدیک به لثه هستند.

آیا این زردی جرم است یا رنگ خود دندان؟؟

ممنون میشم اگر توضیح مختصری بدید و اینکه برای رفع اونها باید چکار کرد؟

تشکر

12 پـاسـخ

  • سلام دوست عزيز
    طبق عكسي كه فرستاده شده اين لكه هاي زرد رنگ هاي بيروني دندان است كه با جرم گيري و بروساژ دقيقتر احتمالاً رفع شده و تصحيح زردي دندان جلو هم با تعويض ماده ترميمي قديمي رفع خواهد شد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
  • با سلام
    لكه هاي زردي كه مشاهده ميكنيد لزوما جرم و آسيب زننده به بافت دهان و دندان نميباشند و ممكن است لكه هاي ناشي از استفاده از مواد رنگي در رژيم غذايي من جمله چاي و قهوه و ساير موارد و يا ناشي از مصرف دخانيات باشند در چنين مواقعي به علت محدوديت دسترسي به برخي نواحي از سطوح دنداني من جمله ناحيه بين دنداني اين لكه ها حتي پس از جرم گيري باقي بمانند
    براي برطرف كردن اين مشكل استفاده دندانپزشك از دستگاه مخصوصي كه با استفاده از فشار هوا و ذرات ريز ساينده لكه ها را از بين ميبرد توصيه ميشود لازم به ذكر است اين دستگاه آسيب رساننده به بافت دندان نميباشد و فقط لكه هايرويدندان را پاكسازي ميكند
    با احترام- دكتر سيده زهرا رحماني

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • زردي دندانهاي شما بخشي مربوط به خود دندان برخي مربوط به رنگدانهاي خارجي هستن.جرمگيري و برساژ قدم اول براي کم کردن رنگها است قدم دوم کمتر از مواد رنگزا مثل چاي و قهوه استفاده کنين قدم سوم تهيه عکس و برسي پوسيدگيهاي بين دنداني است.در صورتي که اين موارد رد شد ميتوانيد براي اينکه رنگ دندانتان باز تر بشه با بررسي شرايط لازم اقدام به بليچينگ کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • اگر جرم بمدت زياد در دندانهايتان جايگزين بوده باشد احتمال تغيير رنگ مينا وجود دارد که بايد دندانپزشک با معاينه توسط سوند سطح صاف ميناي دندان را بررسي کند اگر صيقلي و صاف باشد بدون پوسيدگي با لاستيکهاي پاليش بايد تلاش به زدودن آنها نمايد يا با بلچينگ و سفيد کاري درمان نمود اگر اين حاله مربوط به عقبنشيني مکان اتصال لثه بوده و در اثر جرم لثه عقب روي داشته باشد و در واقع در معاينه با سوند دندانپزشکي حالت پله مانند داشته باشد بعلت نبود مينا در منطقه ريشه دندان ميباشد که قبلا آن مکان توسط لثه چسبنده پوشيده بوده است که در اين صورت درمان زيبايي و ترميم آن مکان با ماده ترميم انجام ميگردد البته در صورت حفره دار بودن و حساس بودن ريشه عريان به سرما و مواد ترش ترميم با ماده سفيد انجام ميگيرد.
    لبه دندانتان رو تشخيص ندادم که چرا متفاوت ديده ميشود احتمال دادم قبلا ترميم شده باشد که در موارد ترميم نيز بايد همان مکان نيز با پاليش به رنگ اول برگردانده شود يا بعد جرمگيري اگر يکرنگ نباشد بايد ماده ترميمي قبلي تعويض گردد با ماده همرنگ دندان بعد جرمگيري شده

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • با سلام با توجه به فتوگرافي تهيه شده جرم هيت ولي بايد معاينه كلنيكي به عمل آيدبه احتمال زياد طوق دندان مستعد پوسيدگي نوع (پوسيدگي كلاس 5) شده، معاينت كلنيكي لازم هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • آن ناحيه نشانه هيپوپلازي ميناست و بايد با کامپوزيت پر شده و شکل داده شود.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام ،گاهي اوقات اين رنگ جزو ذات خود دندان است و احتياج به انجام بليچينگ دارند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • از خمير دندانهاي سفيد کننده هر دو هفته يکبار استفاده کنيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    اين رنگ هاي زرد در بين دندان هاي شما رنگدانه هايي است كه روي دندان شما ثابت شده
    كه از بين بردن رنگدانه هاي بين دنداني با يك جرم گيري كاملا دقيق و يك بروساژ با مواد پاليش امكان پذير هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام
    با توجه به توضيحات شما، اگه اگه هاي زرد خصوصا در نزديکي لثه مشاهده ميکنيد به احتمال خيلي زياد پلاک هاي دنداني يا همان جرم است و اگر بلافاصله بعد جرم گيري اين موضوع رو مشاهده کرديد بهتر بود ک با پرس و خود در ميان مي گذاشتيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام و عرض ادب، ظاهرا دندان هاي شما هنوز نياز به جرمگيري و بروساژ دارند و البته رعايت بهداشت دهان و دندان بهتر. موفق و مويد باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • سلام و عرض ادب، ظاهرا دندان هاي شما هنوز نياز به جرمگيري و بروساژ دارند و البته رعايت بهداشت دهان و دندان بهتر. موفق و مويد باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 802 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران