قلب و عروق ؟

با سلام و خسته نباشید خدمت شما من درد قفسه سینه و قلبم دارم که خیلی شدید هست تنگی نفس دارم و بعضی وقتا که ناراحت میشم تنگی نفسمم بیشتر میشه و احساس خفگی میکنم و نفسم بالا نمیاد و تپش قلبم نمیشه تند میزنه صدای تپش های قلبمم رو توی گوشم می‌شنوم میشه لطف کنید و واضح بهم بگید که بیماریم چیه می‌تونه ناراحتی قلبی یا نارسایی باشه ؟ خیلی ممنون میشم بهم بگید بیماریم چیه چون نیمتونم بیمارستان بیام با تشکر از شما

بازدید : 26 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي قلب وعروق (اينتروينشنال و کارديولوژي) در تهران