۳۲
۶۰
خانــم

سوراخی قلب؟

من 5 سال پیش مراجعه کردم بخاطر تپش قلبم تهران نبود شهر مغان بود باردار بودم دگتر ازم اگو گرفت گفت سوراخی قلبت مثل نوک سوزن هست تو 4 نفر تو یکی هست ولی هیچ مشکلی نداره مادر زادی هست من چند بار ازش پرسیدم بعدا مشکلی پیش میاره، یا نه در جواب گفت نه.الان استرس که دارم تپش قلب و تنگی نفس میگیرم قرص میخورم پرانول 20 روزی نشده به سوراخی قلبم فک نکنم گفتم بپرسم ببینم بخاطر اونه.

1 پـاسـخ

بازدید : 84 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق و فلوشيپ فوق تخصصي اينتروينشنال و کارديولوژي و آنژيوپلاستي در تهران