جراحی فک بالا و پایین؟

عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر من از بوشهر مزاحمتون میشم من شب ها با دهان باز میخام فکم رو به جلو است و دهنم خوب بسته نمیشه و از فرم صورتم خوشم نمیاد متاسفانه تعریف کارتون رو شنیدم گفتم اگه نوبت بهم میدین بیام خدمتتون

1 پـاسـخ

  • درود بر شما از توضيحات بنظر ميرسه مشکل اسکلتي دنداني داريد و بنابراين نيازمند انجام همزمان ارتودنسي و جراحي فک‌ميباشيد که طول درمان دو تا سه سال دارد يکسال اول ارتودنسي قبل از عمل و بعد حراحي و بعد مجددا ادامه ارتودنسي بعد از عمل لازم داريد
    با توجه به بعد مسافت شما ميتوانيد ارتثدنسي را نزد يکي از متخصصين ارتودنسي شهر خود اغاز کنيد و هر زمان اماده عمل شديد اهواز دکتر فلاحي در خدمت شما خواهم بود. تصاوير صورت از روبرو و نيمرخ و‌راديوگرافي نيمرخ(لترال سفال) رو هم ارسال کنيد در دايرکت اينستاگرام
    @dr.hamidrezafallahi

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 358 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي دهان وفک و صورت در تهران