۳۴
۶۵
خانــم

نامیزان بودن فک بالا وپایین؟

سلام خانم دکتر، ،وقتتون بخیر
من ی هفته پیش برای عصب کشی دندانم ب دندانپزشک مراجعه کردم بعد ازاون احساس میکنم فک پایینم خیلی عقب رفته و کج هست،
چند روز اول ن میتونسم بلند صحبت کنم و دهانم رو باز کنم
حتی نمیتونستم غذا بخورم
کنار گوشم استخوانش خیلی درد می‌گرفت و ی کم برآمدگی داره
حالا دردش کمتر شده ولی فک بالا خیلی اومده جلو ،دندان هام هم روی هم مساوی قرار نمیگیرن .احتمال دررفتگی فک هست یان؟؟؟

1 پـاسـخ

  • سلام وقتتون بخير به دنبال درمان دندانپزشكي و باز بودن دهان اسپاسم عضلات صورت و فشار بر روي مفصل فكي رايج ميباشد. توصيه ميكنم به يك جراح فك و صورت مراجعه نماييد اما تا آن زمان دو هفته غذاهاي نرم ميل كنيد و روزي 4-5 بار كمپرس گرم روي ناحيه گوش و اطراف آن بگذاريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 127 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح دهان ، فک و صورت در تهران