بی حسی سمت چپ فک بالا و پایین و حتی بی حسی سمت چپ زبان براثر تصادف قابل درمان می‌باشد یا خیر؟

سلام ..در اسفند 97طی تصادفی که در قشم داشتیم که باعث شکستگی در فک و صورت و دندانهای خانمم ورشکستگی بینی ایجاد شد که پس از عمل فک توسط آقای دکتر معدلی که از دکترهای بسیار خوب بندرعباس مباشند و گذشت قریب به دوسال کماکان سمت چپ فک بالا و پایین و سمت چپ زبان همسرم بیحس هست و دهان ایشان هم بیشتر از دو انگشت باز نمیشود .لازم به ذکر هست که فیزیو تراپی زیادی هم انجام شد که تأثیر خواستی نداشت .وبه گفته آقای معدلی اگر طی دوسال حس ایشان برگشت که هیچ والا قابل درمان نمیباشد .حال سوال من این است آیا با عمل یا داروی خاصی این حس به همسرم باز میگردد یا نه .چون همسرم جوان هستن و 26سال بیشتر ندارند .چطوری هست که به گفته خودش شده مثل پیرزن ها .واگر غذایی سمتی که حس ندارد برود باید با انگشت به سمت دیگر بیاورد

بازدید : 147 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح دهان ، فک و صورت در تهران