۳۱
۱۰۰
آقــا

جراحی فتق کجا باید برم متن سوالم نوشتم پایین خاهشن‌راهنمایی کنید فتق دارم و درد دارم بیشتر از یک ماه هست سمت راستم هست داره درد میره پایین بین آلت و ران سمت راست ؟

سلام ببخشید من درد شکم دارم سمت راست احساس میکنم یک‌کیسه داخل شکمم هست و هی درد و این‌سنگینی بیشتر میشود و از بس شکمم سنگین شد نفس بزور میکشم نمیتونم راه برم الان درد داره به سمت پایین‌میاد بین آلت تناسلی و ران سمت راست هست خاهشن راهنمایی کنید کجا باید برم‌چون بیشتر از یک ماه این درد دارم دارم میمیرم خاهشن کمک کنید راهنماییی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 205 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران