توده 35.31در سینه سمت چپ آیا خطرناک و نیاز به جراحی دارد؟

سلام و خسته نباشید
من مجرد، مدت 2سال در سینه سمت چپم غده مشاهده کردم ولی از ترس به دکتر مراجعه نکردم بعد چند وقت رفتم دکتر سونوگرافی نوشت توده 35.31مشاهده شده آیا حتما نیاز به جراحی دارد و آیا خطرناک؟
آیا بعد عمل جراحی بعد چند سال احتمال دوباره غده وجود دارد؟

3 پـاسـخ

  • سلام
    با توجه به جواب سونوگرافي حتما نياز به نمونه برداري هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(1)
  • سلام
    براساس سونوگرافي ظاهرا توده خوش خيم بنظر ميرسد ولي با توجه به اندازه آن توصيه مي کنم پس از معاينه توسط جراح و نمونه برداري سوزني ، توده با جراحي خارج گردد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام توده شما به احتمال زياد فيبر ادنوم خوش خيم است جراحي الزامي نيست ولي بهتر است نمونه برداري انجام شود و درصورت تاييد تشخيص فيبر ادنوم و عدم جراحي لازم است پيگيري 6 ماهه داشته باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 835 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران