خانمم سنگ کیسیه صفرا داره اندازش 23mmاست آیا با با خوردن دارو رفع میشود اگر با دارو رفع نشه میشه با اشعه شکستش یا نه لطفا راهنمایی فرمایید؟

خانمم سنگ کیسه صفرا دارد ایا با دارو قابل برطرف شدن است یا نه ؟اگرباداروخوب نشه میشه با اشعه ان را شکست لطفا راهنمایی بفرمایید

1 پـاسـخ

  • با سلام سنگ 23 ميليمتر بايد عمل بشه. با لاپاروسکوپي بهتره عمل بشه. با دارو رفع نميشه و اگر بمونه خطر تبديل شدن به بدخيمي کيسه صفرا داره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 198 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح عمومي در تهران