تزریق امپول عضلانی داخل سرم؟

سلام خانم دکتر خوب هستین.
راستش من امپولB1b6b12خریدم ک ب 12رو داخل سرم زدم.میخواستم بدونم میشه ب 6عضلانی رو هم داخلس سرم استفاده کنم اخه عضلانی میزنم پام درد میگیره خیلی اذیت میشم.اگه میشه راهنمایی کنین خیلی نیاز دارم ب ویتامینش.
ممنون از راهنماییاتون.ولله از دمترای اینجا خیلی بهترین دکترای اینجا بیمار جلوشونه با کلی مدرک سونو ازمایش ولی نمیتونن ی دارو درست و حسابی بدن ولی من هر وقت از اینجا راهنمایی میگیرم راه خوبی نشونم میدن.واقعا ممنون از سایتتون

بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران