٣٨
٦٢
خانــم

خودازاری من همیشه مغزم چیزای بد رو یادم میاره اذیت میشم نمیدونم چه جوری كنترول كنم خودمو اعصابم به هم ریخته خیلی به خودم كمك میكنم ولی نمیشه ؟

من كلا تشنج دارم ولی با اون كنار اومدم تقریبا قرص میخورم كنترول فعلا
ولی چیزی كه اذیتم میكنه بعضی چیزا ست كه تو زندگیم برام پیش امده میخوام او قسمت از مغزم پاك بشه یعنی تا این حد متنفرم نمیخوام اسمشو میبینم حالم بد میشه من تقریبا 14سال سن داشتم شوهر خاله م به هم نظر داشت البته تا فهمیدم اصلا خونه شون نرفتم ولی الان 38سالمه من از اون قضیه عذاب میكنن ادم چندشیه خودشو پشت اسلام قایم میكنه هر بار نمار میخونم یاد اون احمق میافتم دوس ندارم نمازم یخونم خسته شدم از این همه ازار نمی دونم چه جوری مغزم رو كنترول كنم میاد تو مغزم حیون

1 پـاسـخ

بازدید : 41 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران