۳۰
۶۲
خانــم

شوهرم کمی عصبی بود ولی تازه گیها خیلی خیلی عصبی شده؟

سلام اگه لطف کنید به سوال پاسخ بدین ممنون میشم شوهرم کمی عصبی بود ولی تازه گیها خیلی خیلی عصبی شده به همه چی و همه کس گیر های بیخود میده و همش به خاطر چیزهای الکی دعوا راه میندازه خودشم میدونه اعصاب نداره و عصبی هستش اونم میدازه گردن بچم که حرف گوش نمیده طوری هستش که با اینکه خیلی دوستش دارم به خاطر رفتارهای تازه ش میخواهم ازش جدا شم چون واقعا این اخلاق و رفتار جدیدش خیلی خیلی غیر تحمل هستش بس پرخاش گر شده تو رو خدا راهنمایم کنید واینم بگم که به هیچ عنوان پیش روان پزشک نمیره

5 پـاسـخ

  • با سلام، خيلي متاسفم از وضعيتي که توصيف کرديد، همسر شما صدر صد به کمک احتياج دارد و شايد بهتر باشد به جاي تهديد به طلاق الکي، خيلي جدي و قاطعانه از وي بخواهيد براي درمان خود اقدام کند، چه بسا بعد از يک دوره دريافت دارو اوضاع براي همه خيلي بهتر و قابل تحمل شود، اما براي هر گونه راه چاره خود ايشان بايد مراجعه کند، در غير اينصورت اين حق شماست که براي آينده خود تصميم جدي بگيريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
  • سلام
    عصبانيت و پرخاشگري يك علامت است كه در زمينه موارد مختلفي مانند افسردگي، اضطراب و اختلال شخصيتي و موارد ديگر رخ مي دهد. بهتر است ايشان قانع شوند جهت مشورت به روانپزشك مراجعه نمايند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
  • با سلام

    متاسفانه در موارديکه يکي از زوجين همکاري براي درمان و مشاوره با روانپزشک ندارد، کار همسرش سخت تر شده و بهتر است که در ابتدا به صورت فردي به روانپزشک براي بررسي دقيق شرايط همسر و بررسي راهکارهاي موجود مراجعه نمايد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 486 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران