سلام من یه جوون 22ساله ام که سه چهار ساله افسردگی شدید گرفتم البته دکترای بیمارستان روزبه اینو میگن من خیلی زود جوش میارم واگه تو اون لحظه یه ضربه ای چیزی به خودم یا وسایل وارد نکنم آرام نمیشم یااینکه باید حتما خودزنی کنم تا خونو ببینمو یکم آرومتر شم من تو خونه باهیچکسی نمیتونم خوب حرف بزنم هردیقه یه جحرو بحث میکنم یا میزنم بیرون؟

6 پـاسـخ

  • با سلام
    پرخاشگري نسبت به خود و يا ديگران علل متفاوتي دارد و تنها با اين نشانه، به هيچ عنوان نمي توان تشخيص افسردگي گذاشت . جهت تشخيص صحيح نياز به بررسي هاي بيشتر و اخذ شرح حال کاملتري است. به روانپزشک مراجعه نماييد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (5)(0)
  • سلام. بله افسردکي مي تواند باعث "کم تحملي" و پرخاشگري شود. ولي با توجه به اينکه گفتيد حتما در اين شرايط بايد به خودتان آسيب بزنيد تا خون ببينيد( خود آسيبي) به نظر مي آيد علاوه بر افسردگي ، مشکلاتي در برقراري ارتباط با اطرافيان، احساس درک نشدن از جانب آنها نيز در شما وجود داشته باشد.
    لذا توصيه ميکنم به روانپزشک مراجعه کنيد.
    در صورت تمايل با شماره تلفن کلينيک ما تماس بگيريد ، من و همکارانم در اين موارد شبيه به مورد شما ، در زمينه دارويي و مشاوره کار مي کنيم.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • با سلام
    به نظر ميرسه اينا علايم افسردگي معمولي نيست و بيشتر به اختلال شخصيت مرزي ميخوره

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
  • سلام
    براي مشاوره تلفني و يا مشاوره حضوري با روانشناسان و يا روانپزشکان کلينيک با شماره زير تماس بگيريد تا همکارانم شما را راهنمايي کنند

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 661 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران