سرما خوردگی یا كرونا؟

با سلام
مدتی سفر بودم هنگام برگشت احساس كردم به علت باز بودن شیشه دچار سرما خوردگی شدم دو روز اول درد شدید بدنی ودر آخر كمی گلو درد و سرفه دیروز احساس بهتری داشتم و سرفه ها خلط آور شد و حتی بعد از چند روز تونستم غذا بخورم و كمی كارها ی روز مره رو انجام بدم ولی بعداز چند ساعت دوباره سرفه های وحشتناك و حالت درد عضلانی و گرفتگی سر و بینی شروع شد
داروهای روتین مثل ناپروكسن ، كلداكس، شربت باریج و برم هگزیدین را استفاده می كنم آیا احتیاج به آنتی بیوتیك دارم ( البته تب ندارم)

بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران