۳۹
۶۵
خانــم

سلام میخواستم ببینم کرونا دارم یا سرماخوردم چون پزشکم تشخیص نداد؟

سلام من رو جمعه هفده بهمن گلودرد داشتم که اب نمک غرغر کردم و بهتر شدم اما همچنان داشتم تا روز دوشنبه بیست و یکم رفتم دکتر و گفتم که چند روزی هست که گلودرد دارم و یه کمی خارش گوش مشکلم چیه؟ اونم چند تا سوال پرسید که سردرد و بدن درد و تب و لرز و اسهال و استفراغ و عدم حس چشایی و بویایی و کوفتگی بدن و اینا داری که گفتم نه هیچ کدوم رو ندارم و فقط گلوم رو از راه دور دید و گفت چیزیت نیست مشکو ک به کرونایی برو قرنطینه شو، میخواستم ببینم تشخیص شما چیه؟

بازدید : 96 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران