۳۹
۶۵
خانــم

سلام میخواستم ببینم کرونا دارم یا سرماخوردم چون پزشکم تشخیص نداد؟

سلام من از روز جمعه گلودرد داشتم و احساس خارش توی گوشام داشتم و روز دوشنبه بیست بهمن رفتم دکتر، فقط توی گلوم رو نگاه کرد و گفت چیزی نیست و گوشامم اصلا نگاه نکرد، فقط سوال پرسید که تب و لرز داری
بدن درد و احساس خستگی و کوفتگی
تهوع و اسهال و استفراغ
سردرد
حس چشایی و بویایی
ابریزش بینی
سرفه و عطسه که من هیچ کدام رو نداشتم، حس چشایی و بویایی هم هیچ مشکلی نداشت؛ تنها دلیل مراجعه من گلودردم بود و دارو به من کاف استام باریج و ناپروکسن و کلرفنیرامین داد و گفت کرونا داری برو خونه استراحت کن و تست هم نده.الان مزاحم شما شدم که تشخیص شما رو بدونم، من امروز چند تا عطسه کردم و تک و توکی هم سرفه دارم هم خشک و هم خلط دار.

بازدید : 36 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران