سلام اقای دکتر عزیز... من از سمنان مزاحم میشم...خانومم یک سالی هست نارحتی قلبی داره قرص پرانول 40 میخوره بخاطره ضربان بالا. الان دو سه روزه ک ضربانش چهل تا چهلو پنج...سرگیجه..خستگی.احساس ضعف داره.. چکار میتونم کنم.. افتادگی دریچه میترال داره ؟

سلام اقای دکتر عزیز... من از سمنان مزاحم میشم...خانومم یک سالی هست نارحتی قلبی داره قرص پرانول 40 میخوره بخاطره ضربان بالا. الان دو سه روزه ک ضربانش چهل تا چهلو پنج...سرگیجه..خستگی.احساس ضعف داره و افتادگی دریچه میترال داره چکار باید بکنم ممنونم.. تو اینستاهم بهتون پیام دادم

بازدید : 144 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران