آیا گرفتگی خفیف در رگها با قرص آسپیرین و خوردن سیر و میوه های ترش قابل درمان است؟

آیا با قرص آسپیرین و خوردن سیر و میوه های ترش قابل درمان است. تا این سن (68 سال) هیچگونه معالجه نداشته ام. فقط موقعی که سه طبقه ساختمان را بالا میروم تنگی نفس دارم. با تشکر فراوان

1 پـاسـخ

  • توصيه مي شود ابتدا علت تنگي نفس را با مراجعه به پزشک بررسي کنيد. ممکن است ربطي به مسايل قلبي نداشته باشد يا ناشي از تنگي عروق کرونري قلب باشد و از حد خفيفي که بدون بررسي ذکر نموديد بيشتر باشد. هدف از مصرف آسپرين در تنگي عروق قلبي جلوگيري از بروز حوادث ناگوار قلبي و کاهش مرگ و مير هست نه برطرف کردن کامل تنگي. ساير داروها هم معمولا همين هدف را دنبال مي کنند.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (5)(0)
بازدید : 656 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران