سلام من یه چند وقتی هستش ک احساس دلهره میکنم و همش افکار مث خودکشی و نااومیدی سراغم میاد ک همش سعی میکنم اینارو از خودم دور کنم ودیگ اینک وقتی به اسمون تو فضای باز نگا میکنم یکم سرم گیج میره و دلهره دارم همش ومیترسم لطفا کمکم کنین؟

سلام من یه چن وقتی هستش ک احساس میکنم حالم یجوریه انگار یه حس دلهره دارم ولی دلیلی نداره همش افکار خودکشی و ناامیدی سراغم میاد ومن سعی میکنم اونارو از خودم دور کنم و دستو پام وبدنم چجوری میشن یه حس دلهره دارم همش لطفا کمکم کنین و اینک چرا اینطور م؟

2 پـاسـخ

بازدید : 104 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران