احساس بی حسی در دست و پا و حس خالی شدن زیر پا و کمی هم سریجه؟

سلام خسته نباشید
حدور یک ماه پیش در قسمت ساق پای چپم احساس گرفتگی داشتم..بعد چند روز برطرف شد...الان چند روزی هست که تصاویر تلویزیون رو اگه تند بشه در حد چند ثانیه تار میبینم..دکتر متخصص چشم رفتم گفت که چشمام ضعیف شده و عینک باید داشته باشم...حالا از دیروز یه خستگی مفرطی دارم و بازوها و دستامم سنگین شده..این چند روزم وقتی میخام راه برم احساس میکنم زمین زیر پام خالی میشه....من چند ماه گذشته استرس خیلی زیادی رو تحمل کردم...الانم روی تمام اعضدی بدنم خیلی حساس شدم و دقت میکنم..ممکنه اینا علایم ام اس باشن؟

1 پـاسـخ

بازدید : 1115 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران