۳۳
۵۳
خانــم

دردکلیه کوچیک شده؟

سلام ،سال92بطوراتفاقی یه سونووآزمایش چکاب کامل دادم ومتوجه شدم کلیه راستم خیلی کوچیک شده بعدازمراجعه به دکترعمرانی وانجام آزمایشات جورباجوروعکس رنگی وهسته ای و....متوجه شدم 13درصدکارمیکنه ودکترتشخیص دادن علت کوچک شدن یابخاطرعفونت درکودکی بوده یا مادرزادی ونیازی به تجویزدارو نیست ولی هر6ماه یکبارآزمایش میدادم بعدش شدسالی یکبارولی بخاطر وضعیت مالی ونداشتن دفترچه 2ساله آزمایش ندادم،حالا بعداز سالها چندشبه بااینکه باشال نمدی میپیچمش موقع خواب بشدت همون کلیه م درد میکنه واز خواب بیدارم میکنه ،میترسم چکارکنم؟33سالمه ومجردم،

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران