آلت دفن شده؟

سلام پسرم الان وارد 7 ماه شده و موقعی که 40 روزش شد ختنش کردیم اوایل آلتش هیچ مشکلی نداشت اندازش خوب بود حتی چسبندگی ایناهم نداشت بعد از ختنه و افتادن بخیه نشون دادیم به دکترش گفت ختنش عالی انجام شده و هیچ چسبندگی نداره ولی الت بچم به داخل میره بیشتر مواقع ولی موقع ادرار بیرون میاد ولی اکثرا داخل فرو میره و میشه مثل یه دکمه من خیلی نگرانم لطفا راهنماییم کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 228 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران