۲۵
۵۰
خانــم

باسلام خدمت شما دکتر ‌بزرگوار اقای دکتر من لوزه سمت راستم بسیار ملتهب شده و قرمز ؟

لوزه سمت راستم بسیارملتهب و قرمز شده و هنگام بلع درد کوچکی دارد بعضی اوقات گوش راستمم همراهش درد میگیرد درجه تبم بین36.4تا37 متغیر کمردرد شدیدی میگیرم چنددقیقه یک بار اقای دکتر فوق العاده ضعیف شدم و کاهش وزن داشتم تو این یک ماه از استرس اشتهایم هم نسبت ب قبل ازدست دادم تروخدا راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من مي تونه علايم سرما خوردگي معمولي باشه. نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. قرص سرماخوردگي کوريزان از داروخانه تهيه کنيد و هر 8 ساعت يکي مصرف کنيد. باز اگر مشکلي بود من در خدمتم. با من در تماس باشيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 300 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران