کرونا - سرفه دارم همراه کمی درد بدونه خلط و یکم سنگینی در قسمت بالا سمته چپه سینه؟

سلام خسته نباشید ، سه شنبه هفته قبل درحد معاینه و عکس رفتم دندون پزشکی، پنجشنبه به علته عفونته چشم رفتم چشم پزشک ودر حاله مصرف دارو هستم متاسفانه دستکش و ماسک نداشتم چون هیچ جا پیدا نکردم، از جمعه هم سرفه دارم همراه کمی درد بدونه خلط و یکم سنگینی در قسمت بالا سمته چپه سینه و اینکه گاهی وقتا نفسمو بعد از حبس میدم بیرون احساس درد خفیف دارم و یکم نفس کم میارم علامته دیگه ای ندارم شبها راحت میخوابم سرفه وتنگی نفس و درد ندارم ، نمیدونم بخاطره اضطرابه یا علامته بیماری ، به نظر شما برم متخصص بیماری های عفونی و عکس از ریه بگیرم ، نظرتون در مورد علایمم چیه؟ چابهار هستم آقای دکتر

1 پـاسـخ

  • سلام
    در حال حاضر علايم نداريد ولي بهتر است نکات بهداشتي رو با وسواس رعايت کنيد. به نظر من لازم نيست دکتر بريد فعلا استراحت کنيد و من را در جريان علايم بگذاريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
بازدید : 458 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران