سنگینی قفسه سینه-سرفه در زمان نفس های عمیق.تک سرفه؟

سلام اقای دکتر.من چند روزی هست که کمی ابریزش بینی دارم.سنگینی در قفسه سینه دارم.بعضی وقتها تپش قلب هم دارم.گهگاهی احساس تنگی نفس هم دارم.بعد از چند روز تک سرفه هم دارم.احساس بویای و چشاییم کاملا قطع شده و هیچ حسی هم ندارم.سوزش در گلو هم کمی دارم
چندروز پیش دکتر رفتم قرص سرما خوردگی-شربت دیفین هیدرامین.امپولchlorpheniramineو امپول PLADICداد بهم.
ولی الان فشار روز قفسه سینم بیشتر شده و و سینم سوزش داره
خواستم ببینم علائم چیه اینها .ایا ربطی به کرونا داره
ممنونم

1 پـاسـخ

  • سلام
    به نظر من علايم کرونا نيست و بيشتر استرس و اظطراب است. دکتر هم رفتين. ا صبر کنيد و 48 ساعت ديگه علايمتان را به من گزارش دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 172 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران