۲۵
۵۰
خانــم

اضطراب یا کرونا از اینکه نمیشه رقت دکتر خیلی اذیتیم اقای دکتر لطفا جواب بدید؟

من نزدیک یک ماه شاید بیشتر درد در قفسه سینه سوزش بعضی اوقات احساس سنگینی در قفسه سینه از معدم میسوزه تا گلوم تنگی نفس ندارم ولی دوس دارم همش حالت شرمنده اهم کنم تب ندارم نمیدونم چکار کنم میترسم از دکتر رفتن حالت اینکه میگن بیست ثانیه نفس حبس کن راحت حبس میکنم ولی نمیدونم چکار کنم اذیتم اقای دکترتروخداراهنمایی کنید ممنونم از این همه وقتی ک میگذارید🌹

1 پـاسـخ

  • سلام
    در اين شرايط متاسفانه اظطراب ناشي از کرونا کمتر از خود بيماري نيست. لطفا نگران نباشيد شما فقط اظطراب داريد. . مايعات زياد بخوريد اگر از منزل بيرون نمي رويد داخل منزل مرتب قدم بزنيد و نفسهاي عميق بکشيد. شما مشکلي نداريد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 338 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران