۳۰
۷۹
آقــا

مشکل بزاق دارم از بچگی تا الان هربار شیرینی می خورم تا چند ساعت حالت تهوع دارم.؟

من الان 30 سال سن دارم و پسر هستم از وقتی که عقل گرفتم و یادم هست اصلا از شیرینی و میوه و هرچیز شیرین خوشم نمیومده و هر بار که حتی یک ذره قند یا میوه (هر نوع میوه ای) که می خورم تا چن ساعت حالت تهوع و استفراغ دارم یعنی به محض اینکه شیرینی داخل دهانم رفت بزاقم عکس العمل نشان می ده و می خوام بالا بیارم .الان خیلی اذیت می شم نه می تونم با دوستام برم کافی شاپ نه می تونم مهمونی برم چون حتی میوه هم نمی تونم بخورم
ازتون خواهش می کنم کمکم کنید که مشکلمو حل کنم اصلا بعضی وقت ها فکرمی کنم انسان نیستم انقد تو جمع اذیت می شم

بازدید : 15 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سنتي در تهران